Suojaa ihosi auringolta | KORRES Yoghurt -aurinkosuojat

Tunnusta rakkautesi auringolle

Uudistunut Yoghurt -aurinkolinja

Jogurtti on kreikkalaisista perinteistä tunnettu superfood ja se ollut osa KORRESin tarinaa vuodesta 2000 lähtien. Jogurtti on saanut meidät rakastumaan aurinkoon yhä uudestaan ja uudestaan. Aurinko antaa meille energiaa ja hakeudumme luontaisesti sen lämmittäviin kultaisiin säteisiin, mutta jokainen rakkaus vaatii rajoja.

Täältä pääset lukemaan myös Karkkipäivä-blogin Sannin syväluotaavan esittelyn uudistuneista KORRES aurinkotuotteista: https://blogit.terve.fi/karkki...

Suojaa ihoa rannalla ja kaupungissa

Uudistunut KORRES Yoghurt - aurinkolinja auttaa kaikkia auringonpalvojia nauttimaan auringosta missä ja milloin tahansa, samalla huolehtien ihosta ja ympäristöstä. Valikoiman 10 tuotetta – mukana myös ikoninen Yoghurt Cooling Gel aftersun -viilentävä geelivoide uudistuneessa pakkauksessa – sisältävät maailmankuulun jogurtin kosteuttavan, viilentävän tehon ja ne on valmistettu ilman silikonia ja aurinkosuojia, jotka voisivat saastuttaa meriä. Herkälle iholle sopivat tuotteet on kehitetty ympärivuotiseen ihon kosteuttamiseen sekä auringon ja saasteiden vaikutukselta suojautumiseen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Puhtaampien merien puolesta

KORRES on kotoisin kauniiden syvänsinisten vesien ympäröimästä maasta, jota auringonsäteet hellivät lähes päivittäin. Siksi KORRES haluaa keskittyä arvokkaan Egeanmeren ekosysteemin terveyden edistämiseen ja suojeluun, mikä on välttämätöntä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Uuden Yoghurt-aurinkolinjan kehityksessä KORRES on tehnyt yhteistyötä Archipelagos-merensuojeluinstituutin kanssa tavoitteenaan suojella Kreikan merien biologista monimuotoisuutta ja elvyttää Posidonia oceanica meriheinäniittyjä. Nämä Egeanmeren vedenalaiset metsät ovat keskeisessä asemassa meriemme terveyden ja tuottavuuden kannalta ja ne vaikuttavat merkittävästi myös hiilijalanjäljen pienentämiseen. Luonnonmukaisen maatalouden edistäminen, uhanalaisten lajien suojelu, jätteetön yrttien uuttamisprosessi, kestävät tuotantotavat, haitallisten ainesosien välttäminen ja tyhjien pakkausten uusiokäyttäminen ovat osoituksia KORRESin jatkuvasta tavoitteesta parantaa ympäristö- ja sosiaalista jalanjälkeään planeettamme kauneuden säilyttämiseksi.

Tehoaineenaan kreikkalainen jogurtti

Ensimmäinen KORRES Yoghurt tuote - ikoninen Yoghurt Cooling Gel aftersun viilentävä geelivoide – sai inspiraationsa kreikkalaisista perinteistä ja se toteutettiin vuosien tutkimustyön ja edistyksellisen tuotekehityksen avulla. Se oli ensimmäinen tuote, joka sisälsi syötävää jogurttia. Ympäri Kreikkaa on edelleen viehättäviä pieniä kyliä, joissa isoäidit vaalivat perinteiden mukaisesti valmistettua jogurttia ja ajatus tämän viilentävän jogurtin levittämisestä auringon kuivattamalle iholle kuljettaa jokaisen kreikkalaisen takaisin lapsuuteensa.

Jogurtti on luonnollinen proteiinien, mineraalien ja vitamiinien lähde, ja se antaa välittömästi viilentävän, kosteuttavan ja ravitsevan vaikutuksen iholle. Yhdessä pantenolin, E-vitamiinin ja kasviöljyjen kanssa se tekee uudistuneen Yoghurt-aurinkolinjan tuotteista ihanteellisen suojan auringon vanhentavalta vaikutukselta erityisesti herkälle kasvojen ja vartalon iholle.

Yoghurt-aurinkolinjan tuotteet tarjoavat tehokkaan UVA- ja UVB-suojan, kosteuttavat pitkäkestoisesti ja ravitsevat ihoa. Ne parantavat ihon kosteustasapainoa, elastisuutta ja tekstuuria, antaen miellyttävän tunteen heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien1. Koostumukset on kehitetty ilman silikoneja sekä OMC- ja oktokryleenifilttereitä ja ne pitävät huolta niin ympäristön kuin ihon hyvinvoinnista. Raikas tuoksu ja ihoon sulautuva koostumus täydentävät ainutlaatuista käyttökokemusta.

Kasvoille tarkoitettujen aurinkosuojien valikoima sisältää myös saasteilta suojaavan ominaisuuden, mikä tekee niistä täydellisen ympärivuotiseen käyttöön. Valikoima sisältää mm. geelivoiteen kasvoille ja silmänympärysiholle sekä ihon sävyä tasoittavan voiteen. Tehoaineinaan fermentoitu myskisalvia, bisabolol ja inkivääriuute, ne tarjoavat tehokkaan antioksidanttisen vaikutuksen iholle.

Yhteistyö merensuojeluinstituutin kanssa

Yhteistyön tarkoituksena on suojella kreikkalaisen meren jumalan mukaan nimettyjä Posidonia-meriheinäniittyjä. Posidonia oceanica on Välimeren kotoperäinen merikasvi ja Kreikan vesistä löytyy osa tämän lajin laajimmista niityistä koko maailmassa. Kasvilla on elintärkeä vaikutus alueen eliöstölle ja biologiselle monimuotoisuudelle sekä tärkeä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. Meriheinäniityt ja muut vastaavat meren ekosysteemit sitovat jopa 35 kertaa enemmän hiilidioksidia verrattuna trooppisiin sademetsiin. Yli puolet hengittämästämme hapesta tulee merestä. Meriheinäniityt ovat yksi tärkeimmistä rannikkovesien hapen lähteistä ja ne tuottavat päivittäin jopa 20 litraa happea neliömetriä kohti. Lisäksi Posidonian elinympäristöt ovat "taimitarha", joka kasvattaa, ruokkii ja tarjoaa suojan saalistajilta yli 300 kasvilajille ja 1000 eläinlajille. Syvälle ulottuvilla juurillaan se muodostaa luonnollisen muurin estäen rannikoiden ja rantojen eroosiota. Valitettavasti tämä tärkeä merikasvi on vaarassa hävitä ihmisen aiheuttamien vaikutusten takia. Rannikoiden kestämättömän kehityksen, tuhoisan kalastustoiminnan ja veneiden hallitsemattoman ankkuroinnin takia >5% vedenalaisista metsistä häviää vuosittain – määrä on 8 kertaa suurempi kuin trooppisissa metsissä.

Yksi Archipelagos-merensuojeluinstituutin tärkeimmistä tehtävistä on Posidonia-niittyjen eroosion pysäyttäminen aktiivisessa yhteistyössä kansainvälisten tutkimus- ja akateemisten instituutioiden kanssa. Yhdessä ne kartoittavat, tutkivat, valvovat sekä myötävaikuttavat kasvin säilyttämiseen innovatiivisten uudelleenistuttamistekniikoiden avulla. KORRES tukee tätä tutkimusta taloudellisesti ja auttaa lisäämään tietoisuutta Posidonia-ruohoniittyjen merkityksestä. Lisäksi uusi Yoghurt-aurinkotuotelinja on kehitetty sopusoinnussa luonnon kanssa, ilman silikoneja sekä OMC- ja oktokryleenisuodattimia, jotka saattavat olla haitallisia meriympäristölle.

Lisätietoa Posidonia-meriheinäniityistä voit lukea osoitteesta archipelago.gr/en/

KORRES Yoghurt Suncare -aurinkolinjan tuotteet

Yoghurt SPF30 geelivoide kasvoille 40ml_30€
Yoghurt SPF50 geelivoide kasvoille 40ml_32€
Suojaa + Kosteuttaa / Suojaa ilmansaasteita vastaan / Auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä / Sopii herkälle iholle
Kevyt geelivoide aurinkosuojalla antaa pitkäkestoisen aktiivisen kosteutuksen ja suojaa herkkää silmänympärysaluetta. Sisältää aitoa jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä fermentoitua myskisalviaa ja pantenolia, jotka tekevät ihosta terveemmän näköisen.

Yoghurt SPF50 geelivoide kasvoille ja silmänympärysiholle 40ml_32€
Suojaa + Kosteuttaa / Ilman synteettisiä hajusteita / Suojaa ilmansaasteita vastaan / Auttaa ehkäisemään auringon
aiheuttamia ikääntymisen merkkejä / Sopii herkälle iholle
Kevyt geelivoide aurinkosuojalla antaa pitkäkestoisen aktiivisen kosteutuksen ja suojaa herkkää silmänympärysaluetta. Sisältää aitoa jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä fermentoitua myskisalviaa ja pantenolia, jotka tekevät ihosta terveemmän näköisen.

Yoghurt Tinted SPF30 sävyttävä geelivoide kasvoille 40ml_29€
Yoghurt Tinted SPF50 sävyttävä geelivoide kasvoille 40ml_32€
Suojaa + Kosteuttaa / Suojaa ilmansaasteita vastaan / Auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä
Sopii herkälle iholle
Kevyt, sävytetty geelivoide aurinkosuojalla antaa pitkäkestoisen kosteutuksen samalla tasoittaen ihonsävyä. Sisältää aitoa jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä fermentoitua myskisalviaa ja pantenolia, jotka tekevät ihosta terveemmän näköisen.

Yoghurt SPF30 emulsiosuihke kasvoille ja vartalolle 150ml_37€
Yoghurt SPF50 emulsiosuihke kasvoille ja vartalolle 150ml_39€
Suojaa + Kosteuttaa / Auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä / Sopii herkälle iholle
Nopeasti imeytyvä, suihkutettava emulsio kasvoille ja vartalolle kosteuttaa ihoa pitkään ja jättää miellyttävän tunteen. Sisältää jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä pantenolia ja E-vitamiinia.

Yoghurt aftersun viilentävä geelivoide 150ml_28€
Rauhoittaa + Kosteuttaa
Viilentävä geelivoide kasvoille ja vartalolle kosteuttaa ja ravitsee ihoa jättäen sille miellyttävän, raikkaan tunteen. Jogurtti on luonnollinen laktoosin, proteiinin, mineraalien ja vitamiinien lähde, joka nostaa ihon ylempien kerrosten kosteustasoa ja antaa näin välittömän helpotuksen kuivalle ja kiristelevälle iholle. Maitohorsma ja fenkoliuute rauhoittavat auringolle altistunutta ihoa tehden siitä terveemmän näköisen. 

Tutustu Yoghurt -aurinkolinjaan TÄÄLTÄ.Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

1. Yleistä
1.1. Nämä sopimusehdot sisältävät www.korres.fi käyttöä koskevat sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Rekisteröityessäsi palveluun tai ostaessasi tuotteita verkkokaupasta palvelun käyttäjänä (myöhemmin “asiakas”) hyväksyt ehdot ja sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.
1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Via MK Oy, Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki.
Y-tunnus: 1986888-9
1.3. Via MK Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Hyväksyt muutokset palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä verkkokaupan kotisivulla osoitteessa www.korres.fi/toimitusehdot

2. Rekisteröityminen
2.1. Voit halutessasi rekisteröityä täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ostoksia voit kuitenkin tehdä myös rekisteröitymättä ja maksaa ostoksesi verkkopankissa. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi saat käyttöösi erilaisia etuja.
2.2. Sinun tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Asiakkaana vastaat palveluntarjoajalle antamiesi tietojen oikeellisuudesta ja käyttäjätunnuksen sekä salasanan käytöstä ja säilytyksestä.
2.3. Palveluntarjoajalla on oikeus evätä rekisteröityminen ja oikeus tarvittaessa sulkea käyttäjätunnus.

3. Henkilötiedot ja niiden käyttö
3.1. Asiakkaita koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan palveluntarjoajan ylläpitämään asiakasrekisteriin. Tietoja kerätään ainoastaan omaan (korres.fi) käyttöömme eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle (kts. tarkemmin kohta 8).
3.2. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. Palvelu sisältää tietoja koskevat toimintaohjeet.

4. Tuotteiden tilaaminen ja toimitus
4.1. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen alueella.
4.2. Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa joko rekisteröidyttyäsi palvelun käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus on sitova.
4.3. Tilatut ja varastossa olevat tuotteet toimitetaan normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.
4.4. Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä.
4.5. Toimitustavaksi voit valita joko nouto Postista, nouto Postin pakettiautomaatista, nouto DB Schenkerin noutopisteestä, Postin kotiinkuljetus, DB Schenkerin kotiinkuljetus tai voit noutaa tilauksesi KORRES Lasipalatsin myymälästä (Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki). Postipaketin ja pakettiautomaatin toimituskulut ovat € 6,- tilauksen koosta riippumatta ja tilauksen noutaminen Lasipalatsin myymälästä ilman kuluja – luonnollisesti! Tilauksen arvon ollessa yli 70€ , emme veloita toimituskuluja. Postin ja DB Schenkerin kotiinkuljetuksen toimituskulut ovat € 15-tilauksen koosta riippumatta. Tilauksen arvon ollessa yli 100€ emme veloita toimituskuluja. Kotiinkuljetus toimitetaan vastaanottajalle kotiin suoraan. Muista ilmoittaa puhelinnumero, jotta voidaan sopia kuljetus sinulle sopivana kellonaikana.

4.6. Toimitetun tuotteen vastaanotto ja tarkistus. Vastaanotettuasi tuotteen sinulla on 7 vrk. aikaa ilmoittaa mahdollisista näkyvistä kuljetusvaurioista. 7 vrk:n jälkeen tehtyjä ilmoituksia kuljetusvaurioista ei hyväksytä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info@korres.fi), jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä.

5. Maksutavat
5.1. Tuotteet maksetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta pankkitunnuksilla, Visa-, Visa Electron- MasterCard-kortilla tai osamaksulla tai laskulla .
5.2. Verkkokaupassamme voit maksaa kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa. Käytössämme on Klarna Checkout -palvelu, jonka kautta maksusi meille hoituu turvallisesti ja vaivattomasti; kannaltasi palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Lyhykäisyydessään näin:
1. Ostaja valitsee verkkokaupassa haluamansa tuotteet ostoskoriin ja maksaa tilauksen Klarna Checkout:lla.
2. Verkkokauppias saa tiedon maksusta.
3. Verkkokauppias lähettää ostajan tilaaman tuotteen.
4. Verkkokauppias kuittaa Klarnalle tiedon toimituksesta hallintaliittymän kautta.
5. Klarna seuraa toimituksen kulkua, mikäli tilaus on lähetetty kirjattuna lähetyksenä (lähetys jonka etenemistä voidaan seurata esim. Postin pakettitoimitus).
6. Kun ostaja on vastaanottanut ja tarkistanut tilauksen, Klarna välittää maksun verkkokauppiaalle automaattisesti. Mikäli tilaus on kunnossa, ostajan ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Klarnalle. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, saat aina rahasi täysimääräisenä takaisin.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (y-tunnus 2247127-6, yhteystiedot: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Katso lisätiedot: www.klarna.com

5.3. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron-, MasterCard-korteilla, laskulla tai osamaksulla, Via MK Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Klarna Oy toimii Klarna lasku, debit/credit -korttimaksut (Visa, Mastercard) sekä verkkopankkimaksut tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Oy on myös maksun saaja.
Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä KORRES asiakaspalveluun (09-7429 8881 tai info@korres.fi).

6. Klarna-palvelu
Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Klarna Oy (y-tunnus 2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

7. Tilauksen peruuttaminen ja palautusoikeus
7.1. Tehtyä ja maksettua tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupassa. Mikäli haluat perua kaupan sinun tulee menetellä kuten seuraavassa kohdassa (6.2).
7.2. Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuotteet tai osa niistä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja alkuperäisessä myyntikunnossa. Hygieniasyistä meikkejä ei voi palauttaa. Palautustilanteessa ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme (info@korres.fi,) jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä. Tuote voidaan palauttaa joko postitse tai palauttamalla se KORRES Lasipalatsin myymälään (Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki).

7.3. Palveluntarjoaja maksaa palautettavan tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta Posti Group Oyj:n toimesta.
7.4. Maksusuoritus tuotteen palautuksen johdosta palautuu palveluntarjoajan ja Klarna Oy:n toimesta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.
h2. 8. Muuta yleistä
8.1. Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.
8.2. Mahdollisiin asiakkaan ja palveluntarjoajan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia
h2. 9. Asiakasrekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä Nimi
Via MK Oy / Korres

Yhteystiedot
Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki
2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Nimi
Mira Savolainen
3. Rekisterin nimi Korres -asiakasrekisteri
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoito
5. Rekisterin tietosisältö Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtumatietoja.
6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma liittymisilmoitus sähköisen liittymislomakkeen tai täytetyn paperilomakkeen kautta.
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Via MK Oy ei myy eikä luovuta asiakasrekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.
8. Rekisterin suojauksen periaatteet Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.
9. Tarkastusoikeus Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2)
10. Markkinointiluvan peruminen Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä saamassaan sähköpostissa olevalla linkillä.