Kesä ja ihana aurinko ❤

Kesäaurinko ilahduttamaan päiviämme ❤

Kesäauringon paahtava lämpö, paljaiden jalkojen alla tuntuva hiekka ja kimalteleva vesi ovat yhdistelmä, josta moni meistä haaveilee koko pitkän talven ajan. Helteen helliessä rantahietikot kutsuvat - ja retken parhaat matkakumppanit tarjoaa KORRES.

KORRESin aurinkotuotteiden laaja valikoima antaa iholle tehokasta suojaa auringonsäteiden kuivattavia ja vanhentavia vaikutuksia vastaan. Jokainen tuote on saanut alkunsa innovatiivisesta ja turvallisuutta korostavasta kehitystyöstä, ja niitä rakastavat yhtä lailla iho kuin ympäristökin.

Huolehdi ihostasi auringon alla

Lisääntyneellä valon määrällä on monia positiivisia vaikutuksia.
Mieli on virkeämpi, ulkoilu kevätauringossa houkuttelee enemmän ja valoisammat aamutkin tuntuvat helpommilta. Käynnistäähän auringon UV-säteily myös D-vitamiinin tuotannon iholla! Auringonsäteillä on kuitenkin positiivisten vaikutusten lisäksi iholle haitallisia vaikutuksia, jotka on hyvä pitää mielessä myös keväthangilla ulkoillessa.

Auringon UV-säteily

Auringon säteilyn voi jakaa kolmeen eri tyyppiin: UVA-, UVB- ja UVC-säteisiin.
UVC-säteet ovat näistä haitallisimpia, mutta meidän onneksemme ne heijastuvat kokonaan pois jo ilmakehän ylemmissä kerroksissa.

Maanpinnalle ja ihollemme asti yltävät säteet ovatkin juuri niitä, joilta on syytä alkaa suojautua jo heti auringon ensi pilkahdusten koittaessa keväällä.

UVA-säteily
 • Suurin osa maanpinnalle tulevasta säteilystä on aallonpituudeltaan pisintä UVA-säteilyä
 • UVA-säteily on niin voimakasta, että se läpäisee myös ikkunalasin
 • Tämä säteily yltää ihon syvimpiin kerroksiin ja altistaa ihosyöville sekä vahingoittaa DNA:ta
UVB-säteily
 • Otsonikerroksemme suodattaa UVB-säteilyn suurimmaksi osaksi pois - noin 5% maanpinnalle tulevasta säteilystä on UVB-säteitä
 • Tämä on säteilytyypeistä polttavampi
 • UVB-säteily aiheuttaa myös ennenaikaisen ikääntymisen merkit iholla - juonteet ja pigmenttimuutokset lisääntyvät


Oikea aurinkosuoja juuri sinulle

Aurinkosuojaa valitessa on hyvä ottaa huomioon juuri sinun ihosi erityistarpeet:

 • Onko ihosi herkästi reagoiva? Saatko helposti pigmenttimuutoksia?
 • Kaipaako ihosi täyteläisempää kosteutusta vai hyvin imeytyvän mattapintaisen aurinkovoiteen
 • Haluatko lisätä meikkiä tuotteen päälle tai haluatko että itse aurinkosuoja toimii meikkivoiteen tavoin?

Aurinkosuojaa valitessa on hyvä pitää mielessä oma ihotyyppi ja kuinka herkästi se reagoi auringonvaloon. 

 • Palaako ihosi herkästi, mutta ei rusketu juuri koskaan? 
 • Vai palaako ihosi harvoin, mutta ruskettuu helposti?

Lisäksi UV-indeksi on hyvä ottaa huomioon. UV-indeksi kuvaa säteilyn voimakkuutta - yleisesti aurinkosuojan käyttöä suositellaan, kun UV-indeksi on 3 tai enemmän. Kevättalvella säteilyn haittoja lisää myös lumen heijastava vaikutus.

Valikoimastamme löydät oikeat aurinkosuojavoiteet juuri sinun ihollesi!

KORRES aurinkotuotteet - ihosi ja ympäristön hyväksi

Kaikki aurinkosuojamme sisältävät tehokkaan UVA- ja UVB-suojan, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamilta soluvaurioilta ja valovanhenemiselta. Veden- ja hikoilunkestävä teknologia varmistaa, että voit luottaa suojatehoon missä vain, milloin vain - myös uidessa ja urheillessa. 

KORRES aurinkotuotteet yhdistävät ihonhoidon ja aurinkosuojan parhaat ominaisuudet:

 • kosteuttaa 
 • ravitsee
 • kohentavat ihon ulkonäköä
 • eivät tuki ihohuokosia

Välitämme luonnosta yhtä paljon kuin ihon hyvinvoinnista. Siksi valmistamme kaikki aurinkosuojatuotteemme ilman vesistölle haitallisia OMC- ja oktokryleenifilttereitä tai biologisesti hajoamattomia silikonikalvonmuodostajia. Osana ympäristön suojelun periaatteitamme teemme yhteistyötä Archipelagos-instituutin kanssa, edistääksemme Egeanmeren ekosysteemien terveyttä ja suojellaksemme sen arvokkaita meriheinäniittyjä.

Red Grape -aurinkolinja
Anti-aging, pigmenttimuutoksia vastaan

Red Grape -aurinkotuotteiden sisältämä innovatiivinen viinirypäleen kantasoluteknologia auttaa tukemaan ihon omia suojamekanismeja ja suojaa sitä auringon aiheuttamalta valovanhenemiselta. Tuotteilla on kliinisesti todistettu ikääntymistä ja pigmenttimuutoksia ehkäisevä vaikutus, ja ne antavat iholle tehokkaan suojan ja virheettömän ilmeen ympäri vuoden.

Ihoa suojaava ja ihon värivirheitä korjaava aurinkolinja parantaa ihon yleisilmettä jo ensimmäisellä käyttökerralla - ihosta tulee säteilevä, nuorekkaan näköinen ja tasaisen sävyinen. Höyhenenkevyet koostumukset levittyvät vaivattomasti ja imeytyvät välittömästi.

Yoghurt -aurinkolinja
Ravitsee ja kosteuttaa | viilentää | herkälle iholle

Yoghurt-aurinkolinjan tuotteissa yhdistyvät maailmankuulun jogurtin kosteuttava ja viilentävä teho, raikas tuoksu sekä iholla huomaamattomat koostumukset. Ne sopivat erinomaisesti herkälle iholle, palauttaen sen täydellisen kosteustason ja suojaten sitä auringon haitallisilta vaikutuksilta ja ympäristön saasteilta.

Tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat pitkäkestoisesti, antavat iholle miellyttävän viilentävän tunteen sekä parantavat sen elastisuutta ja tekstuuria. Tuloksena kimmoisa, terveyttä hehkuva iho.

Cucumber & Ginseng -aurinkolinja
Syväkosteuttaa | virkistää | raikastaa

Edistykselliset Hyaluronic aurinkosuojavedet syväkosteuttavat ihoa ja suojaavat sitä auringon, lämmön ja suolaveden aiheuttamalta kuivumiselta. Kaksifaasinen koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti, ennaltaehkäisee vanhenemisen merkkejä ja antaa raikastavan tunteen auringon paahteen alla.

Uskomattoman kevyt, huomaamaton aurinkosuojavesi imeytyy ihoon välittömästi ja antaa tehokkaan syväkosteutuksen: hyaluronihappo kuljettaa kosteuden syvälle ihon alempiin kerroksiin ja muodostaa sen pinnalle suojaavan kalvon, säilyttäen näin ihon kosteustason ja parantaen sen tekstuuria. Wet-Tech -teknologia varmistaa, että aurinkosuojafiltterit toimivat maksimiteholla myös vedelle altistuessaan.

Aurinkosuojavinkit:


Red Grape Tinted SPF50 sävyttävä aurinkosuoja 50ml

Red Grape -aurinkosuojavoiteen teho perustuu viinirypäleen kantasoluihin. Monikäyttöinen 5in1 -voide kosteuttaa, suojaa auringon haittavaikutuksilta, häivyttää ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä tasoittaa ihon sävyä. Luonnolliset väripigmentit antavat kasvoille kauniin eloisan sävyn.

Tämä aurinkosuoja sopii erityisesti sinulle jos ihoosi ilmestyy helposti pigmenttimuutoksia, kaipaat voiteeltasi anti-age -vaikutuksia tai haluat aurinkosuojasi jättävän iholle tasaisen, kauniin ja kestävän mattapinnan.

Yoghurt SPF50 geelivoide kasvoille ja silmänympärysiholle 40ml

Kevyt geelivoide aurinkosuojalla antaa pitkäkestoisen aktiivisen kosteutuksen ja suojaa herkkää silmänympärysihoa. Sisältää aitoa jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä fermentoitua myskisalviaa ja pantenolia jotka tekevät ihosta terveemmän näköisen. Ennaltaehkäisee auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä ja suojaa ilmansaasteita vastaan.

Tämä aurinkosuoja sopii erityisesti sinulle, jos ihosi on herkkä tai haluat levittää aurinkosuojan myös ohuelle ja helposti ärtyvälle silmänympärysiholle.

Cucumber Hyaluronic SPF30 aurinkosuojavesi kasvoille ja vartalolle 150ml

Innovatiivinen, kaksifaasinen aurinkosuojavesi antaa välittömästi virkistävän tunteen ja tehokkaan UVA- ja UVB-suojan kasvoille ja vartalolle. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, orgaanista kurkku-uutetta ja pantenolia jotka raikastavat, palauttavat kosteuden ja suojaavat ihoa auringon, lämmön ja suolaveden aiheuttamalta kuivumiselta. Kevyt, suihkutettava koostumus kosteuttaa ja ravitsee tuntuen huomaamattomalta iholla.

Tämä aurinkosuoja soipii erityisesti sinulle, jos kaipaat kevyttä ja kestävää suojaa, joka myös kosteuttaa ihoasi.

Miten käytän aurinkosuojaa oikein?

Aurinkosuojaa tulisi levittää iholle aina vähintään 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Käytettyä tuotetta tulisi lisätä parin tunnin välein, sillä aurinkosuojan teho heikkenee ajan kuluessa ja erityisesti hikoilun, uinnin tai pyyhkimisen jälkeen. Myös määrällä on merkitystä - halutun suojatehon saavuttamiseksi aurinkosuojatuotetta tulee käyttää riittävän paljon eli 2mg/cm2 (noin 1/3 teelusikallista kasvoille ja kaulalle). Liian pitkä oleskelu auringossa altistaa ihon säteilyn haittavaikutuksille, vaikka aurinkosuoja olisikin käytössä. Erityisesti keskipäivän aurinko on polttavin.

Turvallisia hetkiä auringossa!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

1. Yleistä
1.1. Nämä sopimusehdot sisältävät www.korres.fi käyttöä koskevat sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Rekisteröityessäsi palveluun tai ostaessasi tuotteita verkkokaupasta palvelun käyttäjänä (myöhemmin “asiakas”) hyväksyt ehdot ja sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.
1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Via MK Oy, Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki.
Y-tunnus: 1986888-9
1.3. Via MK Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Hyväksyt muutokset palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä verkkokaupan kotisivulla osoitteessa www.korres.fi/toimitusehdot

2. Rekisteröityminen
2.1. Voit halutessasi rekisteröityä täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ostoksia voit kuitenkin tehdä myös rekisteröitymättä ja maksaa ostoksesi verkkopankissa. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi saat käyttöösi erilaisia etuja.
2.2. Sinun tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Asiakkaana vastaat palveluntarjoajalle antamiesi tietojen oikeellisuudesta ja käyttäjätunnuksen sekä salasanan käytöstä ja säilytyksestä.
2.3. Palveluntarjoajalla on oikeus evätä rekisteröityminen ja oikeus tarvittaessa sulkea käyttäjätunnus.

3. Henkilötiedot ja niiden käyttö
3.1. Asiakkaita koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan palveluntarjoajan ylläpitämään asiakasrekisteriin. Tietoja kerätään ainoastaan omaan (korres.fi) käyttöömme eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle (kts. tarkemmin kohta 8).
3.2. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. Palvelu sisältää tietoja koskevat toimintaohjeet.

4. Tuotteiden tilaaminen ja toimitus
4.1. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen alueella.
4.2. Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa joko rekisteröidyttyäsi palvelun käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus on sitova.
4.3. Tilatut ja varastossa olevat tuotteet toimitetaan normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.
4.4. Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä.
4.5. Toimitustavaksi voit valita joko nouto Postista, nouto Postin pakettiautomaatista, nouto DB Schenkerin noutopisteestä, Postin kotiinkuljetus, DB Schenkerin kotiinkuljetus tai voit noutaa tilauksesi KORRES Lönkka43 myymälästä (Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki). Postipaketin ja pakettiautomaatin toimituskulut ovat € 6,- tilauksen koosta riippumatta ja tilauksen noutaminen Lasipalatsin myymälästä ilman kuluja – luonnollisesti! Tilauksen arvon ollessa yli 70€ , emme veloita toimituskuluja. Postin ja DB Schenkerin kotiinkuljetuksen toimituskulut ovat € 15-tilauksen koosta riippumatta. Tilauksen arvon ollessa yli 100€ emme veloita toimituskuluja. Kotiinkuljetus toimitetaan vastaanottajalle kotiin suoraan. Muista ilmoittaa puhelinnumero, jotta voidaan sopia kuljetus sinulle sopivana kellonaikana.

4.6. Toimitetun tuotteen vastaanotto ja tarkistus. Vastaanotettuasi tuotteen sinulla on 7 vrk. aikaa ilmoittaa mahdollisista näkyvistä kuljetusvaurioista. 7 vrk:n jälkeen tehtyjä ilmoituksia kuljetusvaurioista ei hyväksytä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ([email protected]), jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä.

5. Maksutavat
5.1. Tuotteet maksetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta pankkitunnuksilla, Visa-, Visa Electron- MasterCard-kortilla tai osamaksulla tai laskulla .
5.2. Verkkokaupassamme voit maksaa kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa. Käytössämme on Klarna Checkout -palvelu, jonka kautta maksusi meille hoituu turvallisesti ja vaivattomasti; kannaltasi palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Lyhykäisyydessään näin:
1. Ostaja valitsee verkkokaupassa haluamansa tuotteet ostoskoriin ja maksaa tilauksen Klarna Checkout:lla.
2. Verkkokauppias saa tiedon maksusta.
3. Verkkokauppias lähettää ostajan tilaaman tuotteen.
4. Verkkokauppias kuittaa Klarnalle tiedon toimituksesta hallintaliittymän kautta.
5. Klarna seuraa toimituksen kulkua, mikäli tilaus on lähetetty kirjattuna lähetyksenä (lähetys jonka etenemistä voidaan seurata esim. Postin pakettitoimitus).
6. Kun ostaja on vastaanottanut ja tarkistanut tilauksen, Klarna välittää maksun verkkokauppiaalle automaattisesti. Mikäli tilaus on kunnossa, ostajan ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Klarnalle. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, saat aina rahasi täysimääräisenä takaisin.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (y-tunnus 2247127-6, yhteystiedot: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Katso lisätiedot: www.klarna.com

5.3. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron-, MasterCard-korteilla, laskulla tai osamaksulla, Via MK Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Klarna Oy toimii Klarna lasku, debit/credit -korttimaksut (Visa, Mastercard) sekä verkkopankkimaksut tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Oy on myös maksun saaja.
Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä KORRES asiakaspalveluun (09-7429 8881 tai [email protected]).

6. Klarna-palvelu
Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Klarna Oy (y-tunnus 2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

7. Tilauksen peruuttaminen ja palautusoikeus
7.1. Tehtyä ja maksettua tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupassa. Mikäli haluat perua kaupan sinun tulee menetellä kuten seuraavassa kohdassa (6.2).
7.2. Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuotteet tai osa niistä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja alkuperäisessä myyntikunnossa. Hygieniasyistä meikkejä ei voi palauttaa. Palautustilanteessa ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ([email protected],) jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä. Tuote voidaan palauttaa joko postitse tai palauttamalla se KORRES Lönkka43 myymälään (Lönnrotinkatu 43, 001800 Helsinki).

7.3. Palveluntarjoaja maksaa palautettavan tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta Posti Group Oyj:n toimesta.
7.4. Maksusuoritus tuotteen palautuksen johdosta palautuu palveluntarjoajan ja Klarna Oy:n toimesta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.
h2. 8. Muuta yleistä
8.1. Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.
8.2. Mahdollisiin asiakkaan ja palveluntarjoajan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia
h2. 9. Asiakasrekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä Nimi
Via MK Oy / Korres

Yhteystiedot
Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki
2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Nimi
Mira Savolainen
3. Rekisterin nimi Korres -asiakasrekisteri
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoito
5. Rekisterin tietosisältö Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtumatietoja.
6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma liittymisilmoitus sähköisen liittymislomakkeen tai täytetyn paperilomakkeen kautta.
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Via MK Oy ei myy eikä luovuta asiakasrekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.
8. Rekisterin suojauksen periaatteet Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.
9. Tarkastusoikeus Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2)
10. Markkinointiluvan peruminen Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä saamassaan sähköpostissa olevalla linkillä.